3. april 2024

Akademisk Kor søger herrestemmer

Har du lyst til at synge i et blandet, klassisk kor med stolte traditioner, et varmt socialt fællesskab, viljen til at finpudse musikalske detaljer og mod på nye udfordringer?

Kunne du tænke dig at dykke ned i musik af Fauré, Lauridsen, Händel og Bach – for bare at nævne lidt af det kommende års repertoire?

Og er du bas eller tenor?

Så læs mere herunder og send derefter en mail til forperson Taja Brenneche på: forperson@akademisk.kor.dk 

🎶 I den kommende sæson søger vi flere herrestemmer 🎶

Vi øver typisk på Frederiksberg, hver onsdag kl. 19-21.45.

Der er optagelsesprøve på Amager fra kl. 19 d. 29. august 2024 - og inden da, opfordrer vi dig til at deltage i de første 3 øveaftener i sæsonen: 14. aug, 21. aug og 28. aug.

På den måde får du mulighed for at vurdere, om koret er noget for dig. På disse indledende øveaftener får du også chancen for at øve på det, som du skal synge i kvartet til optagelsesprøven.

🎶 Hvordan foregår optagelsesprøven? 🎶

Til optagelsesprøven skal du synge i kvartet sammen med tre andre sangere fra koret og synge en solosang efter eget valg. Til kvartetsangen får du tilsendt de relevante noder, så du har mulighed for at øve derhjemme, og denne del øves desuden til de tre første korprøver.

Det eneste krav til din solosang er, at det er en, du godt kan lide at synge. Husk at tage ekstra noder eller becifringer med til dirigenten, som vil akkompagnere dig på klaver.

Nye sangere i Akademisk Kor bliver vurderet på musikalitet og stemmekvalitet. På evnen til at synge rent, at kunne bære sin egen stemme i en kvartet og til at lytte og finde ind i en fælles kor-klang. Dirigenten vil også teste dit stemmeomfang, altså hvor højt og dybt du kan synge.

Til optagelsesprøven vil der foruden dirigenten være 4-8 stemmerepræsentanter - det er dem, du skal synge kvartet med - og en repræsentant fra bestyrelsen til stede.

Optagelsesprøven vil foregå på Karen Blixens Vej 1, 2300 København S

Ingen kommentarer:


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Dette websted blev oprettet 16-08-1995.