7. november 2005

Messias i Domkirken

Efter en dejlig koncert med Monteverdis Maria-Vesper er vi nu i gang med at forberede vores faste decembertradition: Händels Messias.

Der er efterhånden rigtig mange kor, der opfører Messias i december måned. Dejligt for dem, for Messias er altid en skøn oplevelse, både for dem der opfører og dem der lytter; men der er ingen, der har den samme tradition bag deres Messias som Akademisk Kor - koncerterne i år er nummer 107 og 108 i rækken! Alligevel ender det aldrig med at blive rutine, for Händels musik er så genial at det hver gang er muligt at få nye overraskelser, både for de medvirkende og for publikum.

Læg dertil at langt de fleste opførelser i sandhed burde annonceres som "Messias i uddrag". I Københavns Domkirke vil du altid høre alle tre dele i deres fulde udstrækning, et magtfuldt og fuldendt mesterværk!

Koncerterne foregår i Københavns Domkirke lørdag den 10. december kl. 16 og mandag den 12. december kl. 19.30. Vi kan i år glæde os til et meget spændende solisthold, som består af sopran: Ditte Højgaard Andersen, alt: Tine Bye Sandorff, tenor: Michael Kristensen og bas: John Lundgren. Dirigent er Nenia Zenana.

Billetprisen er kr. 140.- og billetsalget her fra hjemmesiden er åbent. Læs mere om koncerten eller se plakaten i fuld størrelse.

Ingen kommentarer:


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Dette websted blev oprettet 16-08-1995.