13. december 2005

Nye sangere til Akademisk Kor

Efter to dejlige Messias-koncerter i Københavns Domkirke holder vi i Akademisk Kor juleferie, indtil vi efter nytår begynder at indstudere musikken til forårets store koncert: et panorama over credo-satser gennem tiden, som vi opfører i Helligaandskirken den 2. april 1006 kl. 19.30.

Hvis du har lyst og evner til at at synge med, optager vi nye sangere efter juleferien. Dato for optagelsesprøven er torsdag den 26. januar. Før optagelsesprøven skal du deltage i korets almindelige prøver, første gang onsdag den 4. januar kl. 19 på Musikvidenskabeligt Institut, Klerkegade 2, Kbh. K. Vore normale onsdagsprøver foregår fra kl. 19 til 21.45 på Skolen ved Søerne, Niels Ebbesens Vej 10, Frederiksberg.

Hvis du er interesseret i at synge i Akademisk Kor, kan du læse mere om medlemskab i koret eller kontakte Mogens Detlif på tlf. 35 83 23 81.

Ingen kommentarer:


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Dette websted blev oprettet 16-08-1995.