15. februar 2009

Bach: Messe i h-mol

Vores første koncert i 2009 er intet mindre end et af verdens største og smukkeste korværker - og samtidig en af de største udfordringer som kor, orkester og dirigent kan blive stillet over for. Det drejer sig om J.S Bachs "Messe i h-mol", og vi glæder os rigtig meget til at opføre dette værk. Koncerten foregår i

Sankt Pauls Kirke, København
Søndag den 29. marts 2009 kl. 19.30.


Solisterne er sopran: Julie Borgwardt-Stampe, mezzosopran: Tine Bye Sandorff, tenor: Bo Kristian Jensen og bas: Morten Lassenius Kramp - en meget spændende kvartet, som vi er stolte over at kunne præsentere. Dirigent er Nenia Zenana.

Du kan læse mere om h-mol messen på adressen http://akademisk.kor.dk/hmol2009.htm .

Ingen kommentarer:


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Dette websted blev oprettet 16-08-1995.