20. november 2020

Ingen Messias i Domkirken med Akademisk Orkester og Kor i 2020

Desværre er det ikke muligt at afvikle Messias i år grundet restriktioner. Derfor har vi aflyst koncerten for første gang siden 1951 – det må også siges at være en slags bedrift. Vi planlægger at komme stærkt tilbage til næste år.

Kulturministeriet har indskærpet, at alle medvirkende til koncerter skal være siddende under hele koncerten. Det gælder både sangere og solister. De har også præciseret, at publikum og medvirkende ikke må have front mod hinanden. Vi beklager meget, men af de årsager finder vi det ikke muligt at gennemføre en Messias-koncert.

Til gengæld arbejder vi på at invitere til korkoncert med julesange og –salmer. Til den vil koret sidde på kirkebænkene med front mod alteret. Publikum sidder bagved med ansigtet i samme retning. Det vil sige, at koret vil synge med ryggen til publikum, men musikken vil flyde lystigt rundt i hele kirkerummet og nå alles ører. Ikke mindst får publikum den særlige fornøjelse at se ansigtet på dirigenten under koncerten. Mere info om koncerten følger, men sæt kryds i kalenderen d. 19. december, hvor vi fylder Kristkirken på Vesterbro med julesang.


Ingen kommentarer:


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Dette websted blev oprettet 16-08-1995.